Digitális tanrend

Kedves Szülők, Kedves Gyerekek!

Először is szeretnék köszönetet mondani az elmúlt két hétben tapasztalt együttműködésért, segítségért, lelkesedésért. Hogy velünk pedagógusokkal együtt Önök is, ti is igyekeztetek a digitális munkarend problémáit megoldani, és a lehető legjobb megoldásokat megtalálni. Köszönjük a türelmet, a kitartást, a támogatást. Tudjuk, hogy nagyon nehéz mindenkinek ez az időszak, de összefogva, egymást segítve, megerősödve, túl fogunk rajta jutni.

Lassan kialakul egy rend, amely szerint a tananyagokat küldjük az osztályoknak. Mellékeljük a táblázatot. Célszerű egyik tananyagtól a másikig elvégezni, folyamatosan haladni. 8-16 óra között telefonon, e-mailben elérhetőek vagyunk, készen állunk a segítségre.

Április 1-jétől szeretnénk számonkérni is az anyagot, elkezdjük a feleltetést, kisebb és nagyobb dolgozatok íratását. Ezeket előre bejelentjük az osztályoknak, a felelést, kisebb írásbeli számonkérést 2-3 nappal, a nagy dolgozatokat egy héttel előbb. Osztályozni 1-5-ig fogunk. J

Tudjuk, hogy ez rendkívüli helyzet, rendkívüli körülményekkel. De ami megtanulható, meg kell tanulni. Ami megkérdezhető, időben meg kell kérdezni tőlünk. Ha probléma van, jelezni kell, megoldjuk. Ami számonkérhető, azt számon fogjuk kérni. Mindazt, amit megtanítottunk, leírtunk, elolvastattunk, megmutattunk, tanulásra kijelöltünk. A küldött tananyagok akárhányszor átolvashatóak, megnézhetőek, a feladatokat többször meg lehet oldani. A dolgozatokat majd csak egyszer, megadott időben.

Sok kitartást és szorgalmat kívánok a közös munkához továbbra is.

Simonné Benkő Edit intézményvezető

Pályázatok

Erzsébet-tábor
Digitális Témahét 2023
Petőfi200 projekt
Csodaszarvas Program
EFOP logo
Fenntarthatósági Témahét 2023
Örökös Ökoiskola
Határtalan Program