Gyermekfelügyelet, étkezés biztosítása

Tisztelt Szülők!

2020. március 16. napjától a szülők igényei alapján, indokolt esetben az iskola munkanapokon 8-17 óráig megszervezi a tanulók napközbeni kiscsoportos felügyeletét. Ezirányú igényüket kérjük, jelezzék a becsehely.iskola@gmail.com címen, vagy  reggel 7,30-tól a 30/446-1710 illetve a 30/492-1611 telefonszámon.

A gyerekek kiscsoportos felügyeletét indokolt esetben már 16-án is biztosítjuk. Felhívom figyelmüket, hogy  kiscsoportos felügyelet esetében is magasabb a fertőzésveszély, mintha otthon lenne a gyermek!

Továbbá kérjük, ugyanitt vagy a 93/900-021 telefonszámon jelezzék, ha az önkormányzati konyháról kívánják továbbra is megoldani gyermekük étkeztetését. A gyermekétkeztetés biztosítása adott településen intézménytípustól függetlenül önkormányzati feladat. A gyermekek étkeztetése nem történhet oktatási-nevelési épületekben. Azoknál a gyermekeknél, akiknél ez indokolt, helyben optimális módon kell biztosítani az étkezés lehetőségét (például kiszállítás), itt minden olyan gyermekre gondolunk, aki normál esetben az iskolában étkezik és szülője a jelenlegi helyzetben is kéri számára az étkezést.

Pályázatok

EFOP logo
Csodaszarvas Program
Petőfi200 projekt
Határtalan Program
Erzsébet-tábor
Örökös Ökoiskola
Fenntarthatósági Témahét 2023
Digitális Témahét 2023