Gyermeknap...az idő esős, de a hangulatunk fergeteges

Gyermeknap...az idő esős, de a hangulatunk fergeteges

Május 31-én pénteken az esős időjárás ellenére fergetes hangulatú, élménydús gyermeknapi programoknak örülhettek diákjaink. Alsósaink reggel Szilvi néni aerobic-os bemelegítésével alapozták meg a jó hangulatukat, majd a játékos sportverseny vette kezdetét Szilvi nénivel. Felső tagozatos osztályaink az időjárás miatt elmaradt túra állomásait az iskola épületében teljesítették. Játékos feladataik mindegyike a természetettel és az év madarával, a kerecsensólyommal volt kapcsolatos. 

Ebéd után vehették birtokba a tanulók a tornatermet, amelyet a gyermeknap jegyében a Szülői Munkaközösség rendezett be. Volt itt óriási ugrálóvár, bőrműves, dartsfoci, asztalifoci, ollóvágta foglalkozás, buborékfújógép, dj Bony, csillámtetkó, még felsorolmi is nehéz volna. A szülők pizzával, fagyival, finom szörpökkel látták el a nap ünnepeltjeit, a gyerekeket.  

Ezúton köszönjük tanulóink nevében is a Szülői Munkaközösség tagjainak a délután megszervezését, lebonyolítását. Remek munkát végeztek! Szerintünk minden gyermek számára örök emlék marad az idei gyermeknap!!!

Kapcsolódó galéria

Gyermeknap...az idő esős, de a hangulatunk fergeteges

Pályázatok

Digitális Témahét 2023
Határtalan Program
Erzsébet-tábor
Örökös Ökoiskola
Csodaszarvas Program
Fenntarthatósági Témahét 2023
Petőfi200 projekt
EFOP logo