Gyűjtés a háborús menekültek számára

Gyűjtés a háborús menekültek számára

Háború van a szomszédos Ukrajnában. Számunkra felfoghatatlan, mert szerencsére még soha nem tapasztaltuk személyesen, azt, hogy milyen háborús körülmények közt élni. És nem is akarjuk megtapasztalni.

Magyarország viszont kész segíteni azoknak, akik bajban vannak. Azoknak, akik földönfutóvá lettek egyik napról a másikra. Egy bőröndbe bepakolva egész addigi életüket (ami, ugye lehetetlen) elindultak az otthonukból, a hazájukból, hogy biztonságot keressenek önmaguknak, gyerekeiknek. Sokan lépték át a magyar határt és még nagyon sokan fognak jönni hozzánk, hogy biztonságban tudják életüket. Segítsünk nekik, ki ahogyan tud.

Iskolánk is csatlakozik a háborús menekültek megsegítésére szervezett gyűjtéshez.

HOGYAN TUDUNK SEGÍTENI? SZÜKSÉG VAN MELEG RUHÁRA, TAKARÓRA, HŰTÉST NEM IGÉNYLŐ TARTÓS ÉLELMISZERRE (ELSŐSORBAN KONZERV), PELENKÁRA 4-5 MÉRETBEN, ILLETVE TISZTÁLKODÁSI SZEREKRE.

Kérjük, ha Ön, Önök is segíteni szeretnének, TEGYÉK MEG. Iskolánkban is leadhatók a fenti dolgok, amelyeket aztán a Nagykanizsai Tankerületi Központ segítségével juttatunk el azoknak, akiknek szüksége van rá. A gyűjtést a mai naptól kezdjük, és mindaddig folytatjuk, amíg szükség lesz rá.

Kérjük, segítsenek, mutassák meg a gyermekeiknek is, hogy jót tenni jó. És ez emberi kötelességünk is.

Köszönettel: Simonné Benkő Edit intézményvezető

Kapcsolódó galéria

Gyűjtés a háborús menekültek számára

Pályázatok

Örökös Ökoiskola
Csodaszarvas Program
Fenntarthatósági Témahét 2023
EFOP logo
Petőfi200 projekt
Erzsébet-tábor
Határtalan Program
Digitális Témahét 2023