ISKOLAI BEIRATKOZÁS 2023.

Tisztelt Szülők!

Ezúton értesítjük Önöket, hogy a 2023/2024. tanév

első évfolyamos tanulóinak beíratása

2023. április 20-21-én (csütörtök, péntek) 8:00 és 19:00 között lesz

az iskola igazgatói irodájában.

Szeretettel várjuk leendő elsőseinket!

⇒HIRDETMÉNY

 

⇒HIRDETMÉNY

Iskolánk beiskolázási körzetébe tartoznak Becsehely, Petrivente, Rigyác, Eszteregnye, Valkonya települések, valamint Bázakerettye, Kiscsehi, Lasztonya, Lispeszentadorján, Maróc tanköteles gyermekei.

Fontos alapelv, hogy -a korábbi éveknek megfelelően- a szülő/törvényes képviselő csak egy általános iskolába nyújthatja be gyermeke jelentkezését.

 A nevelési-oktatási intézmények működéséről és a köznevelési intézmények névhasználatáról szóló 20/2012. EMMI rendelet 22.§ (4) bekezdése értelmében az általános iskola első évfolyamára történő beiratkozáskor be kell mutatni a gyermek nevére kiállított személyazonosságot igazoló hatósági igazolványokat, illetve a rendelet (7) bekezdés értelmében pedig az intézmény a gyermek lakcímkártyája alapján ellenőrzi, hogy a lakcím nyilvántartásban a tanuló lakóhelyeként vagy tartózkodási helyeként az iskolai beiratkozás első határnapját megelőző három hónapnál régebb óta szerepel-e. A dokumentumokat az iskola csak bemutatás alapján ellenőrizheti, azokról másolatot nem készíthet, és nem tárolhat.

 

A fentiek okán a gyermek gondviselőjének  személyes megjelenése a beiratkozás valamely napján kötelező.

 

 

 

 

Pályázatok

Petőfi200 projekt
Fenntarthatósági Témahét 2023
EFOP logo
Digitális Témahét 2023
Örökös Ökoiskola
Erzsébet-tábor
Határtalan Program
Csodaszarvas Program