RAJZVERSENY

RAJZVERSENY

a  „Humán kapacitások fejlesztése a Mura Nemzeti Program nyugati térségében ” című EFOP-3.9.2-16-2017- 00050  kódszámú projekthez (továbbiakban:

„Projekt”) kapcsolódóan

”Mura Zölde -

kedvenc kirándulóhelyem itthon”

 

témában rajzpályázatot (továbbiakban: „Pályázat”) hirdetünk az alábbi feltételekkel:

 

 

A pályázat címe és témája: 

„Mura Zölde – kedvenc kirándulóhelyem itthon”

 

A Pályázat célja, hogy a gyerekek rajzokon keresztül megmutathassák, melyik a kedvenc kirándulóhelyük otthonuk közelében, mit mutatnának meg a környező települések látnivalóiból, természeti értékeiből vendégségbe érkező családtagjaiknak, barátainknak. 

 

 

Pályázati feltételek: 

  • A pályázó gyermek életkora:

A Pályázaton 3-14 év közötti óvodások és diákok (továbbiakban: „Pályázó”), indulhatnak három, az életkoruknak megfelelő kategóriában. 

  • Nevezési kategóriák: 
    1. kategória: óvodás 
    2. kategória: 1-4. osztályos diák

kategória: 5-8. osztályos diák

A Pályaművek bármilyen tetszőleges szabadkézi technikával készülhetnek: ceruzarajz, filctoll, tollrajz, zsírkréta, pasztellkréta, festmény (akvarell, tempera, vízfesték, olajfesték stb.), rézkarc.   A Pályamű mérete A4-es méretű legyen.

 

Egyéb pályázati feltételek:

  • A pályázó átadja rajzának felhasználási jogát a Szervezőnek. A beküldött pályaművek arra vonatkozó külön kérés hiányában nem kerülnek visszaküldésre. 
  • A legszebb pályaművek kiállításra kerülnek. 
  • A pályázó kizárólag saját eredeti alkotásával pályázhat, amely más pályázaton korábban nem vett részt. 
  • A pályázó a jelen pályázatra maximum 2 pályaművel pályázhat.
  • A pályázó a pályaművének beküldésével elfogadja, hogy a zsűri pártatlanságában megbízik, döntését elfogadja. A zsűri döntése megfellebbezhetetlen.
  • Amennyiben a beküldött Pályamű obszcén, kirekesztő, agresszív jellegű, vagy a fennálló jogszabályok szerint személyiségi jogokat sért, az a Pályázatból történő azonnali kizárást vonja maga után.
  • A Pályázat beküldésével a Pályázó törvényes képviselője hozzájárul ahhoz, hogy az Adatvédelmi tájékoztatóban, illetve jelen felhívás Adatvédelem pontjában leírtak szerint adatait az abban meghatározott adatkezelők, a meghatározott módon kezeljék és a megadott határidőn belül a Pályázattal kapcsolatos értesítések céljából és a Projekt igazolására felhasználják. A Pályázó törvényes képviselője hozzájárul, hogy Pályázó szellemi termékét a projekt során nyilvánosságra hozzák.
  • A Pályázat beküldésével a Pályázó törvényes képviselője elfogadja az Adatvédelmi tájékoztatóban, illetve jelen felhívás Adatvédelem pontjában foglaltakat, amellyel egyúttal hozzájárul ahhoz, hogy helyezés esetében a Pályázó neve, korcsoportja, intézménye illetve a település megnevezésre kerül és a Pályázóról a díj átadásához kapcsolódóan kép-, hang- és filmfelvétel készülhet.
  •  

Pályázatok

Erzsébet-tábor
Örökös Ökoiskola
EFOP logo
Digitális Témahét 2023
Fenntarthatósági Témahét 2023
Határtalan Program
Petőfi200 projekt
Csodaszarvas Program