Új, digitális munkarend

Új, digitális munkarend

Tisztelt Szülők! Kedves Tanulók!

Bizonyára már mindenki tudomást szerzett róla, most hivatalosan is értesítek minden érdekeltet, hogy Orbán Viktor miniszterelnök úr március 13-án este bejelentette, hogy a koronavírus járvány megelőzése érdekében 2020. március 16-tól új oktatási munkarend lép életbe, tantermen kívüli digitális munkarend lesz.

A diákok nem jöhetnek be az iskolába, az intézményvezetőknek kötelezően ott kell tartózkodniuk munkaidőben, a pedagógusok vagy az iskolából vagy otthonról dolgozhatnak, attól függően, hogy milyenek a technikai feltételek.

Kérek mindenkit, hogy őrizze meg  higgadtságát az új helyzetben. Nekünk mindannyiunknak az a dolgunk, hogy a körülményeinkhez, a lehetőségeinkhez mérten megpróbáljuk optimálisan kezelni a fennálló helyzetet. Sok még a megválaszolatlan kérdés és a megoldhatatlannak tűnő probléma. Közös erővel valószínűleg sok mindent meg tudunk oldani, ha nem is mindent tökéletesen. A megvalósítás mikéntjéről a hétvégére ígértek információkat, valószínűleg a hétfői napunk is a tervezéssel-szervezéssel fog telni.Addig türelmet és bizalmat kérek mindenkitől. A diákoknak meg kell érteniük, hogy bár otthon vannak, meg kell tenniük mindent, hogy gyarapodjon tudásuk az általunk felkínált lehetőségek maximális kihasználásával. Ez az új helyzet új és felelősségteljes hozzáállást kíván meg minden résztvevőtől. Bízom benne, hogy mindenki kellően érett ennek tudomásul vételéhez és a megfelelő magatartáshoz, amelyet a jelenlegi helyzet megkíván.

Pályázatok

Örökös Ökoiskola
Erzsébet-tábor
Digitális Témahét 2023
Határtalan Program
Fenntarthatósági Témahét 2023
Csodaszarvas Program
EFOP logo
Petőfi200 projekt