Valentin napi bál

A bál bevételét a budapesti iskolai kirándulás támogatására ajánlotta fel az SZM.

Tisztelt Szülők!

Iskolánk Szülői Munkaközössége 2020. február 15-én a Faluházban tartja Valentin napi bálját.

Tisztelettel meghívjuk Önt és partnerét a rendezvényünkre!

A bál teljes bevételét az általános iskolás gyermekek – köztük van az Ön gyermeke is – budapesti kirándulására fordítjuk. Ezen bevételek fedezik a gyermekek farsangi mulatságának költségeit is.

A belépő ára: 3.500.-Ft, amely a vacsorát is magába foglalja.

Nagyon örülnénk, ha minél több szülő tisztelné meg jelenlétével bálunkat, és a nemes cél érdekében egy kellemes estét tölthetnénk együtt. Ha nem tud eljönni, de szívesen támogatja célkitűzéseinket, 2.000.-Ft-os pártolójegy vásárlásával is segíthet bennünket. Tombolatárgyak felajánlása is nagy segítséget jelent, hiszen a tombola bevétele is növeli a célra fordítható összeget.

Egyben tájékoztatjuk Önöket, hogy a múlt tanévi rendezvényünk sikere nagymértékben hozzájárult célkitűzéseink jobb megvalósításához. Amennyiben Önök az elmúlt évben a bálon részt vett, vagy valamilyen módon támogatták, ezúton is szeretnénk megköszönni, és reméljük, hogy számíthatunk további támogatásukra. Ezen kívül bárminemű segítséget örömmel és tisztelettel fogadunk.

Bővebb tájékoztatást a szülői munkaközösség tagjai nyújtanak. Belépőjegyek, pártolójegyek is tőlük, valamint az iskolatitkárnál vásárolhatók.

 

Tisztelettel: Szülői Munkaközösség

 

A visszajelzést kérjük, szíveskedjenek 2020. február 10-ig az osztályfőnöknél leadni.

 

Pályázatok

Petőfi200 projekt
Határtalan Program
Fenntarthatósági Témahét 2023
Örökös Ökoiskola
Erzsébet-tábor
Csodaszarvas Program
Digitális Témahét 2023
EFOP logo