VÁLTOZÁS A TANÉVNYITÓ ÜNNEPÉLLYEL KAPCSOLATBAN

Tisztelt Szülők! Kedves Gyerekek!

A legújabban kapott óvintézkedéseket előíró fenntartói javaslat alapján AZ AUGUSZTUS 31-RE MEGHIRDETETT, AZ EGÉSZ ISKOLÁT ÉRINTŐ TANÉVNYITÓ ÜNNEPÉLY ELMARAD. Helyette szeptember 1-jén, szülők jelenléte nélkül, kisebb csoportokban tartjuk meg a tanulók számára.

Kivétel ez alól az első osztály, akiket gyermekenként egy-egy szülő bekísérhet az első tanítási napon. Számukra a tornateremben biztosítunk helyet az ünnepélyhez 8 órakor.

Mindannyiukat kérjük, hogy gyermekük számára az iskolában tartózkodáshoz is biztosítsanak maszkot azokra az esetekre, amikor a megfelelő védőtávolságot nem tudjuk lehetővé tenni a gyermekek között.

Az épületbe való belépéskor a kihelyezett kézfertőtlenítők használata és a felnőttek részére a maszk viselése kötelező. Akár gyermek, akár felnőtt esetében a lázas állapot, száraz köhögés, szaglás, ízérzékelés csökkenése indok arra, hogy az iskola területére ne lépjen be. Ezekkel a tünetekkel a gyermekorvosnál kell jelentkezni telefonon, a további tennivalókat ő fogja eldönteni. Kérjük a szülőket, hogy csak egészséges gyermeket küldjenek iskolába. A további iskolai óvintézkedésekről az első héten tájékoztatjuk Önöket.

Megértésüket köszönjük, kérjük, hogy mindnyájunk egészségének, biztonságának érdekében tartsák be az előírt óvintézkedéseket!

Simonné Benkő Edit intézményvezető

Pályázatok

Határtalan Program
EFOP logo
Petőfi200 projekt
Digitális Témahét 2023
Erzsébet-tábor
Fenntarthatósági Témahét 2023
Örökös Ökoiskola
Csodaszarvas Program