Hírek

Gyermekfelügyelet, étkezés biztosítása

Tisztelt Szülők!

2020. március 16. napjától a szülők igényei alapján, indokolt esetben az iskola munkanapokon 8-17 óráig megszervezi a tanulók napközbeni kiscsoportos felügyeletét. Ezirányú igényüket kérjük, jelezzék a becsehely.iskola@gmail.com címen, vagy reggel 7,30-tól a 30/446-1710 illetve a 30/492-1611 telefonszámon.

A gyerekek kiscsoportos felügyeletét indokolt esetben már 16-án is biztosítjuk. Felhívom figyelmüket, hogy kiscsoportos felügyelet esetében is magasabb a fertőzésveszély, mintha otthon lenne a gyermek!

Továbbá kérjük, ugyanitt vagy a 93/900-021 telefonszámon jelezzék, ha az önkormányzati konyháról kívánják továbbra is megoldani gyermekük étkeztetését. A gyermekétkeztetés biztosítása adott településen intézménytípustól függetlenül önkormányzati feladat. A gyermekek étkeztetése nem történhet oktatási-nevelési épületekben. Azoknál a gyermekeknél, akiknél ez indokolt, helyben optimális módon kell biztosítani az étkezés lehetőségét (például kiszállítás), itt minden olyan gyermekre gondolunk, aki normál esetben az iskolában étkezik és szülője a jelenlegi helyzetben is kéri számára az étkezést.

Új, digitális munkarend

Új, digitális munkarend

Tisztelt Szülők! Kedves Tanulók!

Bizonyára már mindenki tudomást szerzett róla, most hivatalosan is értesítek minden érdekeltet, hogy Orbán Viktor miniszterelnök úr március 13-án este bejelentette, hogy a koronavírus járvány megelőzése érdekében 2020. március 16-tól új oktatási munkarend lép életbe, tantermen kívüli digitális munkarend lesz.

A diákok nem jöhetnek be az iskolába, az intézményvezetőknek kötelezően ott kell tartózkodniuk munkaidőben, a pedagógusok vagy az iskolából vagy otthonról dolgozhatnak, attól függően, hogy milyenek a technikai feltételek.

Kérek mindenkit, hogy őrizze meg higgadtságát az új helyzetben. Nekünk mindannyiunknak az a dolgunk, hogy a körülményeinkhez, a lehetőségeinkhez mérten megpróbáljuk optimálisan kezelni a fennálló helyzetet. Sok még a megválaszolatlan kérdés és a megoldhatatlannak tűnő probléma. Közös erővel valószínűleg sok mindent meg tudunk oldani, ha nem is mindent tökéletesen. A megvalósítás mikéntjéről a hétvégére ígértek információkat, valószínűleg a hétfői napunk is a tervezéssel-szervezéssel fog telni.Addig türelmet és bizalmat kérek mindenkitől. A diákoknak meg kell érteniük, hogy bár otthon vannak, meg kell tenniük mindent, hogy gyarapodjon tudásuk az általunk felkínált lehetőségek maximális kihasználásával. Ez az új helyzet új és felelősségteljes hozzáállást kíván meg minden résztvevőtől. Bízom benne, hogy mindenki kellően érett ennek tudomásul vételéhez és a megfelelő magatartáshoz, amelyet a jelenlegi helyzet megkíván.

Tájékoztatás a koronavírus-fertőzés megelőzése érdekében tett intézkedésekről

Tájékoztatás a koronavírus-fertőzés megelőzése érdekében tett intézkedésekről

Tisztelt Szülők, Hozzátartozók!

1-20   21-40   41-60   61-80   81-100   101-120   121-140   141-160   161-180

Pályázatok

Digitális Témahét 2023
Petőfi200 projekt
Csodaszarvas Program
Erzsébet-tábor
Örökös Ökoiskola
Határtalan Program
Fenntarthatósági Témahét 2023
EFOP logo